04 Σεπτεμβρίου 2017

Giveaway - Στα βελούδινα ίχνη του δολοφόνου

Όπως έχω ήδη προαναγγείλει στο λογαριασμό μου στο instagram, με μεγάλη μου χαρά ξεκινάει μία νέα συνεργασία με τις εκδόσεις Πνοή, ένα νέο εκδοτικό οίκο που, όπως και οι άνθρωποί του λένε, φιλοδοξεί με την ποιότητα και την προσεγμένη έκδοση των βιβλίων του να γίνει μεγάλος. 

Ένα από τα νέα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πνοή είναι το "Στα βελούδινα ίχνη του δολοφόνου" του Χρήστου Ε. Αναστασόπουλου. 

Διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο:

Μια ιστορία γι΄αυτούς που αγαπούν τις γάτες, λατρεύουν τις δολοπλοκίες και τους μυστηριώδεις θανάτους.

Η Πίτσα, διάσημη σχεδιάστρια μόδας, ύστερα από ακόμα ένα επιτυχημένο πάρτι γενεθλίων, βρίσκεται νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού της. Ο ασπρόμαυρος γάτος, που ακούει στο όνομα "Λόλα", είναι αυτός που βρίσκει πρώτος το πτώμα. Κι εκεί που αναρωτιέται αν ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια, έρχεται η Σαλώμη, η άλλη τετράποδη ένοικος του σπιτιού, να ταράξει τα νερά με την ερώτησή της: "Μήπως τη σκότωσε κάποιος από τους καλεσμένους;"

Τα πρώτα συμπεράσματα πάντως είναι πως αρκετοί θα την ήθελαν νεκρή και για αμέτρητους λόγους...
Για όσους αγαπούν τις αστυνομικές ιστορίες, γεμάτες μυστήριο, ίντριγκες και πολλούς υπόπτους, το βιβλίο αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή!
Εν όψει και του 46ου Φεστιβάλ Βιβλίου που πραγματοποιείται στο Ζάππειο από τη 1 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου (ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00-22:30, Παρασκευή & Σάββατο 18:00-23:00, Κυριακή 10:30-15:00 & 18:00-22:30) σε διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), οι εκδόσεις Πνοή σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίτυπο του παραπάνω βιβλίου το οποίο ο νικητής θα παραλάβει (ο ίδιος ή κάποιο άτομο που θα υποδείξει) μόνο από την έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο, περίπτερο 82.

Τα βήματα για να συμμετέχετε στο giveaway είναι τα παρακάτω:
- Να κάνετε like στη σελίδα του Crafts and me στο Facebook.
- Να κάνετε like στη σελίδα των εκδόσεων Πνοή στο Facebook.
- Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

Αν θέλετε να κοινοποιήσετε το διαγωνισμό για να το μάθουν και οι φίλοι σας, θα χαρούμε πολύ!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 

1. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου.

2.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας.

3. Μπορείτε να συμμετέχετε με μόνο ένα σχόλιο ανά προφίλ στο Facebook.

4. Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση και μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί με update της παρούσας ανάρτησης μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, την επόμενη μέρα 11 Σεπτεμβρίου.

5. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με απάντηση στο σχόλιό του στο Facebook και θα πρέπει να απαντήσει εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί το όνομά του. Σε αντίθετη περίπτωση η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

6. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του (ο ίδιος ή κάποιο άτομο που θα υποδείξει) αποκλειστικά από την έκθεση στο Ζάππειο, στο περίπτερο 82 των εκδόσεων Πνοή.

 Καλή επιτυχία σε όλους!

UPDATE!



Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και νικήτρια αναδείχτηκε η

Nadia Anagn!

Συγχαρητήρια στην τυχερή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...