03 Ιουνίου 2012

Cupcakes και μπισκότα με στολίδια ζαχαρόπαστας

Γειά σας, γειά σας!Να 'μαι πάλι με τα κεράσματα που ετοίμασα για τη γιορτή των παιδιών μου, Ελένης και Κωνσταντίνου στις 21 Μαΐου για να προσφέρουν στο σχολείο τους. Τα cupcakes ετοιμάστηκαν μετά από αρκετό ψάξιμο για την τέλεια συνταγή για κέηκ-τελικά κατέληξα στην πρόσφατα δοκιμασμένη και εξαιρετική συνταγή που βρήκα εδώ και την οποία είχα ήδη κάνει στην χαρούμενη τούρτα μου-και θα την επαναλάβω σε δύο εβδομάδες στην τούρτα γενεθλίων της Ελένης μου! Η ζαχαρόπαστα δεν είναι σπιτική αλλά έτοιμη (είπα να γλιτώσω τον μπελά να την ετοιμάσω μόνη) και τα στολίδια που κοσμούν τα cupcakes είναι κι αυτά αγορασμένα (έτοιμα δηλαδή) εκτός από τα τριαντάφυλλα με τα φυλλαράκια τους που τα έκανα εγώ βάφοντας τη λευκή ζαχαρόπαστα. Στο τέλος έριξα από πάνω και ασημένιο βρώσιμο glitter που βέβαια δεν φαίνεται στις φωτό όμως είναι απίθανο! Και βέβαια τα έβαλα σε διάφανη ζελατίνα και απέξω κρέμασα τα μικρά tags που ετοίμασα και που έγραφαν "Στους φίλους μου με αγάπη Ελένη - Κωνσταντίνος 21/5/2012".
Όσο για τα μπισκότα, εδώ πρόκειται για πολύ οικονομικό αλλά εξίσου όμορφο κέρασμα: μεγάλα γεμιστά μπισκότα του εμπορίου, στολισμένα με ζαχαρόπαστα και κλείσμενα σε ατομικά σακουλάκια!Αυτά τα μοίρασε η Ελένη μου στην τάξη των Αγγλικών της.

Πώς σας φαίνονται;Θα τα ξαναπούμε σύντομα μια και στις 14 Ιουνίου ετοιμάζουμε party Monster High!Μέχρι τότε πολλά φιλιά!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...