30 Ιανουαρίου 2017

Design Is This - 'Ενα κατάστημα με μοναδικά προϊόντα design

Τώρα που οι γιορτές αποτελούν πια παρελθόν, ίσως το σπίτι μας να μοιάζει περισσότερο άδειο από κάθε άλλη φορά, χωρίς το δέντρο και τα λαμπερά στολίδια του. Ίσως μάλιστα, τώρα να είναι περισσότερο επιτακτική η ανάγκη για μια ανανέωση των στοιχείων διακόσμησης, με μία ή περισσότερες αγορές αντικειμένων που θα προσδώσουν το στοιχείο της αλλαγής που φέρνει κάθε νέα χρονιά. Άλλωστε το σπίτι μας και οι επιλογές που πραγματοποιούμε σε ό,τι αφορά τη διαρρύθμιση και τη γενικότερη διακόσμησή του, μαρτυρούν πολλά για το προσωπικό μας γούστο, τις συνήθειες, τον τρόπο ζωής - ίσως και τον χαρακτήρα μας. Ωστόσο, όσο ικανοποιητικά κι αν θεωρούμε ότι είναι διαμορφωμένο, υπάρχουν στιγμές - όπως τώρα- που μπορεί να αναζητούμε την ανανεώση του.

Έψαξα λοιπόν και βρήκα τα πλέον πρωτότυπα διακοσμητικά για το σπίτι, που θα ανανεώσουν το χώρο μας αλλά και σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης όπως βάζα, ρολόγια τοίχου και κηροπήγια τις οποίες ανακάλυψα στο ελληνικό e-shop διακόσμησης Design Is This.

Τα μεταλλικα κηροπήγια από την Hubsch σε μαύρο και μπρούτζινο χρώμα έχουν μοντέρνο γεωμετρικό design και συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους.

Το επιτοίχιο POV της Menu είναι ένα πρωτότυπο γεωμετρικό κηροπήγιο από επιχαλκωμένο ατσάλι. Εμπνευσμένο από τα γραφιστικά σχέδια και την γραμμική απόδοση της τρίτης διάστασης, το POV παίζει με την αντίληψή μας και αλλάζει όψη ανάλογα με την οπτική γωνία από την οποία το βλέπουμε.
Το Βάζο Willmann της Menu συνδυάζει απολύτως αρμονικά καθαρό, διαφανές γυαλί με το βαρύ, σκληρό τσιμέντο. Σε γκρι απαλό τόνο, αποφεύγει τις ανούσιες λεπτομέρειες και υιοθετεί μια μοντέρνα και μίνιμαλ προσέγγιση στην διακόσμηση. Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στο γυαλί και το τσιμέντο είναι από μόνη της ικανή να το καθιστήσει ένα εξαιρετικά μοντέρνο διακοσμητικό στοιχείο, καθώς η μοναδική σύνθεση των υλικών, δείχνει ότι ακόμη και χωρίς τα λουλούδια, το βάζο Willmann είναι ένα εντυπωσιακό εικαστικό αντικείμενο.
Το κηροπήγιο Heima δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο μας. Ο μινιμαλιστικός του σχεδιασμός το κάνει ένα κομψό συμπλήρωμα τόσο σε μοντέρνο όσο και σε πιο κλασικό ύφος διακόσμησης. Έχει κερδίσει το βραβείο IF Product Design Award 2010.

Για το δικό μας σπίτι επέλεξα το γεωμετρικό μεταλλικό κηροπήγιο της Hübsch, το οποίο αποτελεί ένα από τα best sellers του καταστήματος. Ταίριαξε μοναδικά στα γυάλινα μεταλλικά ράφια στο σαλόνι μας, όπου έχω τοποθετημένες ασπρόμαυρες οικογενειακές μας φωτογραφίες. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή!


Επισκεφθείτε το Design is This και ανακαλύψτε δεκάδες πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία, απαραίτητα για να νιώσετε την καλύτερη εποχή του χρόνου να αγκαλιάζει τους χώρους του σπιτιού σας! Επιλέξετε μερικά από τα κορυφαία αντικείμενα design που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας και θα αλλάξουν μοναδικά την αισθητική κάθε δωματίου.

Σημείωση: Η παραπάνω ανάρτηση έγινε σε συνεργασία με το e-shop Design Is This το οποίο ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...