21 Ιανουαρίου 2011

Am I trendy?

Ευχαριστώ πολύ την Αφροδίτη, την Μαρία και την Demi για το υπέροχο βραβείο του trendy blog! Εγώ με την σειρά μου θα το χαρίσω σε όσα blog δεν το έχουν λάβει ακόμη αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα το έχετε πια, μια και εγώ είχα "χαθεί" για αρκετό καιρό.

20 Ιανουαρίου 2011

Tutu για την Μαριέττα

Τη Μαρία τη "γνώρισα" όταν της ζήτησα να συμπεριλάβει το blog μου στο site με χειροποίητες δημιουργίες που έχει φτιάξει και διατηρεί, το www.only-handmade.com. Σχεδόν αμέσως μου ζήτησε να της φτιάξω μία tutu για την 7 μόλις μηνών κορούλα της, Μαριέττα. Η Μαρία διάλεξε αυτή την tutu (την οποία φτιάχνω για 3η φορά παρακαλώ, αφού ο συνδυασμός μαύρο-φούξια αρέσει στις μανούλες) και μου ζήτησε να ετοιμάσω και κάποια "παρελκόμενα". Της ετοίμασα λοιπόν αυτή την σατέν στέκα με φούξια pom-pon καθώς και την αντίστοιχή της καρφίτσα. Μαράκι, αν διαβάζεις αυτή την ανάρτηση εύχομαι να σου αρέσουν τα πραγματάκια σας, μια και δεν σου τα έχω στείλει ακόμη!

13 Ιανουαρίου 2011

Tutus για δύο μικρούλες

Δύο μικρούλες θα φοράνε αυτές τις φουστίτσες tutus πολύ σύντομα! Μου ζήτησε να τις φτιάξω η θεία τους -και δική μου θεία ταυτόχρονα- και προσπάθησα για το καλύτερο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...