16 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα giveaway

Ώρα για το αποτέλεσμα του μικρού μου giveaway! Λοιπόν, δεν είχαμε πολλά σχόλια (λίγοι και καλοί που λένε) κάτι το οποίο είναι βέβαια θετικότατο ... για όσους συμμετέχουν, μια έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν! Δεν πτοούμαστε όμως και πάμε δυνατά: συνολικά λοιπόν -εχμ- δεκατρία έγκυρα σχόλια (όλες κυρίες - αναμενόμενο) και η νικήτρια είναι.... (τατάμ-τατάμ!) ..... η Μαρία Χάτσιου με το σχόλιο υπ' αριθμό 12 (η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με βάση ένα τυχαίο αριθμό ανάμεσα στο 1 και στο 13 που επέλεξε η μεγάλη μου κόρη):

Τέλειο δώρο ευχαριστούμε!!!!!

Μαρία Χάτσιου (Dhmhtrhs Korezelidis Maria Hatsiou)

Μαρία συγχαρητήρια - θα περιμένω e-mail σου για να συννενοηθούμε για την αποστολή του δώρου σου!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη συμμετοχή και τις ευχές σας!

Φιλιά!

05 Μαρτίου 2015

Τριακόσιοι - ώρα για δωράκι!

Πριν από μερικά χρόνια, όταν τα blogs με θεματικό περιεχόμενο (περίπου) σαν το δικό μου, ήταν πολύ λιγότερα από όσα είναι σήμερα, αλλά και όσοι τα παρακολουθούσαν ήταν αναλόγως πολύ λιγότεροι σε σχέση με τον σημερινό μεγάλο αριθμό των αναγνωστών της blogoσφαιρας, αποτελούσε "παράδοση" να υπάρχει ένα blog giveaway από τον/ην διαχειριστή/διαχειρίστρια κάθε που συμπλήρωνε 100/200/300 κ.ο.κ. αναγνώστες. Ήταν το "κέρασμα" για τη χαρά ότι αυξάνονται οι αναγνώστες και επομένως αρέσει το περιεχόμενο του blog. Το έκανα κι εγώ φυσικά: όταν το blogάκι μου έφτασε να έχει 100 και 200 αναγνώστες. Και με τη σειρά μου κέρδισα κάποιες φορές, κάποιο από τα "κεράσματα" που προσέφεραν άλλα αγαπημένα blogs!

Πλέον, τα giveaways δεν χρειάζονται κάποια αφορμή για να διοργανωθούν (και πολύ χαίρομαι φυσικά γι' αυτό) και μια και τα blogs είναι πάρα πολλά, έχουμε όλοι μας πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε! Αλλά επειδή εγώ είμαι κλασσική στις προτιμήσεις μου και μια και έχει καιρό τώρα που βλέπω ότι οι αναγνώστες μου γίνατε 300, ε είπα να το γιορτάσω κλασσικά: με δωράκι!

Μία τυχερή λοιπόν (ή η τυχερή αγαπημένη ενός τυχερού χιχι) θα κερδίσει αυτό το υπέροχο χειροποιήτο κολιέ από τη φίλη μου Bella Jocalia. Στη σελίδα της που θα βρείτε εδώ και στο Facebook εδώ θα δείτε πολλά χειροποίητα κοσμήματα και άλλα όμορφα πραγματούδια.


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό αρκεί να αφήσετε ένα επώνυμο σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Μπορείτε να περάσετε επίσης μια βόλτα από τη σελίδα της Bella Jocalia στο Facebook - δεν είναι απαραίτητο να κάνετε like, αλλά αν το θέλετε, πολύ θα το χαρούμε!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 14 Μαρτίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί, μετά από κλήρωση, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές μόνο σε κατοίκους Ελλάδας και το δώρο θα σταλλεί με δικά μου έξοδα αποστολής.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όσους με επισκέπτεστε αλλά και όλους όσους στήριξαν με τα καλά τους λόγια αυτά τα σχεδόν πεντέμιση χρόνια που υπάρχει το Crafts and me.

Φιλάκια πολλά σε όλους!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...