31 Δεκεμβρίου 2013

Αντίο 2013...καλώς να έρθεις 2014!

Πέρσυ τέτοιες μέρες σας έλεγα πως το 13 σαν αριθμός μπορεί να θεωρείται από κάποιους ανθρώπους γούρικος και από άλλους όχι. Είχα βλέπετε την ελπίδα, πως η νέα χρονιά, αν και εκ πρώτης όψεως (λόγω του 13) δεν έμοιαζε θετική, εντούτοις θα ήταν... Δεν μπορώ να πώ πως η ελπίδα μου βγήκε αληθινή μια και δεν μας "πήγε" και τόσο καλά... Με λίγα λόγια χαίρομαι πάρα πολύ που φεύγει (στο καλό να πάει και να μην ξαναέρθει) και ατενίζω με πολύ αισιοδοξία και καλή διάθεση το 2014 που ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε σε λίγες ώρες. Εύχομαι πραγματικά, η νέα αυτή χρονιά, να μας δώσει μέρες υγείας, αισιοδοξίας, αγάπης, τύχης, να έχουμε τη δουλειά μας και τους δικούς μας ανθρώπους κοντά μας και να είναι ο πρόδρομος για λιγότερο δύσκολα χρόνια, για εμάς και τα παιδιά μας...Ίσως παραείμαι αισιόδοξη, αλλά πιστέψε με, κουράστηκα να βλέπω το ποτήρι μισοάδειο. Ώρα  λοιπόν ν' αρχίσω να το γεμίζω!
Η τόση μου καλή διάθεση αντικατοπτρίζεται και στην Βασιλόπιτά μας για το 2014. Μια γερή δόση λάμψης, έτσι ακριβώς όπως μας έδωσε τη συνταγή και την παρουσίασή της η Λίτσα, θα δώσει στη σημερινή βραδυά την τιμή που της αξίζει...Ας προσπαθήσουμε να δούμε όλοι μας τη θετική πλευρά σε κάθετί, ακόμη κι αν μοιάζει ακατόρθωτο κι ας γεμίσουμε τις "άγραφες" μέρες που ξημερώνουν, με όμορφες στιγμές-στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα.
 
Καλή χρόνια φίλοι μου και μην ξεχνάτε: η ζωή είναι πολύ μικρή για να την κάνουμε πικρή-ας την γλυκάνουμε λοιπόν!

 

3 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Καλή χρονιά! Εύχομαι ότι καλύτερο για τον νέο χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!Η βασιλόπιτα δείχνει τέλεια!Και του χρόνου να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νέος χρόνος είναι εδώ και εύχομαι να σου φέρει ότι δεν πρόλαβε ο προηγούμενος! Καλή χρονιά με υγεία και πολλές, μικρές εκπλήξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...