10 Ιουνίου 2013

Πάρτυ γενεθλίων (wannabe) ουράνιο τόξο!

Το πάρτυ για τα 7α γενέθλια της κόρης μου και τα 4α του γιου που πραγματοποιήθηκε χτες, στέφθηκε με απολύτη επιτυχία! Ο καιρός ήταν καταπληκτικός, οι καλεσμένοι ήρθαν σχεδόν όλοι (είμασταν 30 μεγάλοι και 25 παιδάκια περίπου), τα κεράσματά μας στο τέλος του πάρτυ είχαν εξαφανιστεί (!) από το μπουφέ και κυρίως, μικροί και μεγάλοι έφυγαν έχοντας περάσει υπέροχα!

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά: το πάρτυ είχε (ή ήθελε να έχει αλλά δεν μας βγήκε ακριβώς) σαν θέμα του το ουράνιο τόξο αλλά μάλλον τελικά σαν ένα πολύχρωμο πάρτυ κατέληξε. Αυτό βέβαια δεν μειώνει καθόλου την επιτυχία του-το αντίθετο θα έλεγα. Ξεκινάω με τα (λίγα) προσκλητήρια που ετοίμασα για τις συμμαθήτριες της κόρης μου-η ιδέα είναι παρμένη από εδώ:
Τα κεράσματα για το σχολείο της κόρης μου (σας είχα πει ότι ημερολογιακά η κόρη μου είχε τα γενέθλιά της-ή μάλλον για την ακρίβεια σήμερα τα έχει...σας μπέρδεψα;;;)-τα μπισκότα με τα τρία υλικά και πολύχρωμα smarties και τρούφα:
Και πάμε στο μπουφέ-είχαμε από όλα: cupcakes γλυκά και αλμυρά, μπισκότα με smarties, donuts με γλάσο άχνης ζάχαρης και τρούφα, γλυκοκουτάλια, γλυφιτζούρια, πίτσα, αράβικες πίτες με κοτομπουκιές, σπανακόπιτα, πεϊνιρλί, λουκανικοπιτάκια και κρουασάν με gouda και γαλοπούλα. Όμως δεν σας κρύβω ότι περισσότερο περήφανη ήμουν για τα macarons που έφτιαξα για πρώτη φορά και νομίζω πως αν και δεν πλησίασα το τέλειο, έκανα μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια!
Για το τέλος άφησα τις τούρτες-τις παρήγγειλα ολόλευκες από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και τις στόλισα εγώ: πολύχρωμη τρούφα και sticks με σημαιάκια για την τούρτα φράουλα-σοκολάτα και πολύχρωμα smarties και banner με σημαιάκια για την τούρτα καραμέλα-σοκολάτα.
Όσο για την διασκέδαση μικρών και μεγάλων, αυτή την ανέλαβε η καταπληκτική Φλώρα που πραγματικά με το κέφι και την όρεξή της για παιχνίδι, έκανε το πάρτυ μας αξέχαστο!

Τα παιδάκια μου ευχαριστήθηκαν απίστευτα, χάρηκαν που είδαν τα φιλαράκια τους, χόρεψαν, έπαιξαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν με την ψυχή τους-αφού το βράδυ έπεσαν για ύπνο ξερά από την κούραση χωρίς καν να ανοίξουν τα δώρα τους! Μάκαρι κάθε μέρα να μπορώ να βλέπω τέτοια χαρά στα προσωπάκια τους!

6 σχόλια:

  1. Όλα υπέροχα!! Και του χρόνου!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! Πολύχρονα και τυχερά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα, και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΩΩΩ υπέροχα όλα...είμαι η Ναυσικά (σε παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα) αλλα μόλις είδα οτι έκανες την πρόσκληση για την οποία έγραωα στο eimaimama δεν μπορούσα να μην αφήσω σχόλιο!!!! Και του χρόνου να τα χαίρεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκπληκτικός μπουφές! Η χαρά των μικρών αλλά και των μεγάλων! Να τα χαίρεσαι!
    http://www.theodorajewellery.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!

    το πάρτι σας το φιλοξένηθηκε στην νέα στήλη του Peekaboo!

    http://peekaboo-greece.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι είσαι εσύ παιδί μου! Ωραία η ιδέα με τα σημαιάκια!!!!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...