08 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός για τους 200 αναγνώστες μου!

Γειά σας, τι μου κάνετε; Καιρό είχα να γράψω πάλι αλλά είπαμε-πολύύύ τρέξιμο!Έρχονται και Χριστούγεννα, έχουμε όλοι μας όσο να ΄ναι κάποιες ετοιμασίες, που καιρός για νετ! Λοιπόν σας είχα υποσχεθεί δωράκι γιατί γίνατε 200 και δεν το έχω ξεχάσει! Αφήστε το σχολιάκι σας σε αυτή την ανάρτηση γράφοντας ποιό ήταν το δώρο που σας έκανε περισσότερο ευτυχισμένους από όλα τα Χριστούγεννα της ζωής σας! Ο/η νικητής/τρια θα αναδειχθεί με κλήρωση και θα κερδίσει μια χριστουγεννιάτικη tutu σαν αυτήν που ετοίμασα για το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι που οργάνωνει ο παιδικός σταθμός του γιού μου-την οποία συνδύασα με ασορτί κοκκαλάκι για τα μαλλιά! Άντε λοιπόν, σκαλίστε τη μνήμη σας και φυσικά...διαδώστε το! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις २० Δεκεμβρίου।
ΥΓ: Και μια δημιουργία που έκανα το Σεπτέμβριο αλλά δεν βρήκα την ευκαιρία να σας τη δείξω: μια πινιάτα Spiderman γεμισμένη με γλυκές λιχουδιές, για τα 4α γενέθλια του Χρήστου!
Φιλιά σε όλους σας!

10 σχόλια:

  1. το πιο ομορφο δωρο...μια κασετα με ενα τραγουδι που επαιζε συνεχομενα και απο τις δυο πλευρες και ενα σημειωματακι...εκλαιγα 2 μερες απο χαρα...το μοναδικο δωρο που αγγιξε τοοοσο πολυ την καρδια μου..καλα χριστουγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα Σοφάκι μου να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες να γίνουν 100000 οιεπισκέψεις και 10000 οι αναρτήσεις !!!!! το χριστουγεννιάτικο δώρο που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν το 1999 το δώρο που μου έκαναν οι δυο άντρες της ζωής μου , ο καλός μου και ο μπαμπάς μου . Ενα ρολοί με ατσάλινο λουράκι και γαλάζιο καντραν σε ένα ιδιαίτερο σχήμα που μου άρεσε παρα πολύ αλλά δεν είχα την δυνατότητα να το πάρω . Ηταν και το τελευταίο δώρο του μπαμπά μου γιατί λίγο μετά χάθηκε ξαφνικα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΔΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!)!!!!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αγαπημένο μου δώρο ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 24/12/2007
    Είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σε λίγους μήνες θα το κρατάς στην αγκαλια σου!!!!!

    Αυτα ήταν τα λόγια του γιατρού μου!
    Και ολοκληρωμένο το δώρο θεού μου λέει " σ´αγαπω μαμα" και εγω λιωνω!!!!!!

    Καλη χρόνια να έχεις Σοφακι μου!
    Υγεία και πολλα χαμογελα!
    Γιααααα πέρνα και απο το Σπιτακι μου αγκαλια με το δεντράκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου σου εύχομαι!! Εμένα πάντως αυτό που ακόμα με κάνει να ενθουσιάζομαι δεν είναι το δώρο αυτό καθαυτό, αλλά όλη αυτή η προσμονή από τη στιγμή που θα το πάρω στα χέρια μου μέχρι να βγει και το τελευταίο χαρτί περιτυλίγματος και ανοίξω το μαγικό κουτί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Σοφάκι μου :-)))) το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων ... ελπίζω να το πάρω φέτος! χαχαχα
    πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα.. ευχομαι οι αναγνωστες σου να πολλαπλασιαστούν κ εσυ να μας χαριζεις παντα ομορφες δημιουργιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοφάκι καλησπέρα πως είσαι?Σου εύχομαι να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου.Το δώρο που μ' έκανε περισσότερο ευτυχισμένη....μμμμμ νομίζω ότι οποιοδήποτε δώρο με κάνει ευτυχισμένη γιατί ξέρω ότι ο άλλος αφιέρωσε χρόνο για κάτι τέτοιο.Αλλά αν ξεχώριζα κάτι συγκεκριμένο είναι το ταξίδι που μου έκανε ο αντρούλης μου στο Παρίσι (καλές εποχές) πριν 2 χρόνια ήταν κάτι που το ήθελα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το καλό να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!
    Πραγματικά δε θυμάμαι ποιο ήταν το καλύτερο δώρο που εχω πάρει γιατί δίνω περισσότερη σημασία στα δώρα που προσφέρω εγώ. Και ειλικρινά, όταν βλέπω ότι πραγματικά τους αρέσει νιώθω απίστευτη ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...