12 Μαΐου 2014

Μέρα γιορτής και το νέο τεύχος του Cook Craft Create

Σας έχω πει ότι ο Μάιος είναι από τους πιο αγαπημένους μου μήνες γιατί γιορτάζει το σπιτικό μας (στις 21 Μαΐου-Κωνσταντίνου & Ελένης) και έχουμε επέτειο γάμου με τον άντρα μου μια εβδομάδα πριν. Στις πολύ χαρούμενες αυτές ημέρες, το φετινό Μάιο, προστέθηκε και η μέρα της βάφτισης του μικρού ανιψιού μου που πήρε το όνομα του μπαμπά μου, χτες, ανήμερα της επετείου γάμου των γονιών του (όλα μαζί, πώς τα καταφέραμε!). Το μυστήριο τελέστηκε στο ναό που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου Καρατάσιου, που είναι ένα υπέροχο μέρος, ένας πνεύμονας μέσα στο τσιμέντο της πόλης μας, και αν και αναξιοποίητο κατά το μεγαλύτερο μέρος του, δεν παύει να έχει φυσικό κάλος και απαράμιλλη ομορφιά! Η μέρα ήταν καταπληκτική και ήταν σαν μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή-όπως συνηθίζεται άλλωστε να είναι οι βαφτίσεις! Το θέμα που επιλέχθηκε ήταν αρκετά πρωτότυπο: οι δεινόσαυροι...Δεν έκανα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως με τα προσκλητήρια ασχολήθηκα, τα οποία ήταν αυτά:
Το κείμενο (πολύ πρωτότυπο, δε συμφωνείτε;) ήταν ιδέα της μαμάς του (όπως και όλο το στήσιμο του προσκλητηρίου) ενώ τα "ίχνη" του δεινόσαυρου που υπήρχαν στο φάκελο, έγιναν με τη σφραγίδα που μας έφτιαξε η Σφραγιδομανία!
 
Έφτιαξα όμως για τα κορίτσια μου, από μία tutu, μία καρφίτσα και μία κορδέλα για τα μαλλιά στο αγαπημένο μου, για φέτος το καλοκαίρι, χρώμα: τo mint green (ελληνιστί βεραμάν)! Στο παρακάτω ενστανταντέ βλέπετε τη μικρή μου με το σετάκι της:
 
Και βέβαια χτες ήταν και η γιορτή των μαμάδων, την οποία τα παιδάκια μου δεν ξέχασαν και μου χάρισαν χειροτεχνίες που ετοίμασαν την Παρασκευή στο σχολείο τους. Εγώ με τη σειρά μου ετοίμασα ένα όμορφο και απλό ταυτόχρονα δωράκι για τη δική μου μαμά, ένα κασπώ με μια ντάλια (τα λουλούδια είναι η αδυναμία της) και της άφησα πάνω και την ευχή μου!
Για το κλείσιμο άφησα το αγαπημένο μας Cook Craft Create....αν και αυτό το μήνα σας το αργήσαμε λιγάκι, νομίζω ότι η άκρως πρωτότυπη θεματολογία του θα ανταμείψει την αναμονή: για το μήνα Μάιο λοιπόν, το περιοδικό μας σας δίνει ιδέες, συνταγές και εξοπλισμό για το τέλειο πικ-νικ! Η αφεντιά μου σας γράφει για την κεραλοιφή - τη γνωστή φυσική αλοιφή με τις πολλές χρήσεις - που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε μια εξόρμηση στη φύση! Καλό ξεφύλλισμα (θα το βρείτε εδώ και εδώ και στη σελίδα του στο Facebook εδώ)!
Και βέβαια να μην ξέχνατε τη δυνατότητά σας να συμμετέχετε ως guest bloggers. Πώς; Για δείτε εδώ:

Καλημέρα!

3 σχόλια:

  1. Όλα τέλεια, πλημμύρησε ο τόπος χρώμα, άμα θές στείλε και καμία κηραλοιφή προς τα εδώ διότι μας τέλεψε η παλιά.
    ΑΑΑΑΑ!!!!! μην ξεχάσω να σε μαλώσω, μήπως ξέχασες να αναφερθείς και στα γενέθλια ενός μικρού ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!....αυτό το μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άχου ναι-είμαι απαράδεκτη!!!Προσθέστε παρακαλώ και τα γενέθλια του μικρότερου βαφτιστικού μου αυτό το μήνα-του μικρού Νικόλα!Πώς το ξέχασα το μωρό μας;;;

      Διαγραφή
  2. Όμορφο το καινούριο τεύχος
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...