11 Σεπτεμβρίου 2018

1rst birthday party με θέμα το χρυσό αστέρι σε ροζ φόντο

Σήμερα οι εικόνες που θα σας δείξω δεν αφορούν δικές μου δημιουργίες αλλά της νύφης μου, της γυναίκας του αδερφού μου δηλαδή, η οποία όπως σας έχω γράψει και εδώ είναι ταλέντο μοναδικό με αστείρευτη έμπνευση και δημιουργικότητα. Σε κάθε πάρτι των μικρών ανιψιών μου φτιάχνει απίστευτα πράγματα, με τη δική της προσωπική πινελιά, έχει φοβερές ιδέες και είναι και "ψαχτήρι", ανασκουμπώνεται δηλαδή και βρίσκει πάντα για κάθε θέμα που επιλέγει, τα πλέον κατάλληλα αξεσουάρ και στολίδια. Και όχι μόνο αυτό: ράβει φοβερά πραγματούδια, κάνει υπέροχα γλυκά και γενικά είναι πνεύμα δημιουργικό και ανήσυχο... Εκ μέρους της λοιπόν και με την άδειά της, θα σας βάλω σήμερα στον υπέροχο αστεράτο κόσμο που έπλασε για τα πρώτα γενέθλια της μικρής της με αρκετή καθυστέρηση μια και σε δύο μήνες η μικρή θα γίνει τριών!

Πρώτα γενέθλια λοιπόν και λόγω του νεαρού της ηλικίας της εορτάζουσας και του μικρού αριθμού των καλεσμένων, το πάρτι έγινε στο σπίτι. Το καλό με τα πάρτι στο σπίτι, είναι ότι μπορεί κανείς να κάνει πραγματικά τα πάντα - όλα όσα έχει φανταστεί και όσο πολλά κι αν είναι, δεν υπάρχει περιορισμός στη δημιουργική διακόσμηση και στο στήσιμο του μπουφέ. Έτσι έγινε και τούτο το πάρτι... Το σαλόνι στολίστηκε με πολλά αστέρια σε χρυσές και ροζ λεπτομέρειες καθώς υπήρχε ένα banner από χρυσά και ροζ αστέρια κρεμασμένο στα ράφια, διάφορα κρεμασμένα  διακοσμητικά με αστέρια, κυκλικά χαρτόνια και ανάγλυφες κορδέλες στις ίδιες αποχρώσεις κρεμασμένα από τα φωτιστικά του σπιτιού αλλά και πολλά pom-pon από τούλι και κλωστή πλεξίματος, τοποθετημένα σε διάφορα σημεία.





Υπήρχαν επίσης σε διάφορα σημεία γυάλινα βάζα (ξέρετε αυτά τα γνωστά από σάλτσες, μέλι κλπ) που στο κάτω μέρος τους είχε κολλήσει χρυσόσκονη και είχαν μέσα τους ραβδάκια με pom-pon, με τον αριθμό 1 αλλά και χρυσά αστέρια και κορδέλες που αργότερα δόθηκαν στους μικρούς καλεσμένους ως αναμνηστικά δωράκια, μαζί με τα υπέροχα, επίσης χειροποίητα, λευκά και ροζ καπελάκια με τα pom-pon που φόρεσαν τα παιδάκια στο πάρτι και τα ποτήρια με καπάκι που ήταν γεμάτα με ζαχαρωτά.








Ο μπουφές ήταν κι αυτός στολισμένος φουλ με το χρυσό να είναι το κυρίαρχο χρώμα - τα διάφορα χειροποίητα και μη εδέσματα είχαν κι αυτά πολλές χρυσές πινελιές και φυσικά έγιναν όλα ανάρπαστα από μικρούς και μεγάλους! Υπήρχαν λοιπόν από αλμυρές γεύσεις διάφορες πίτες, μακαρονοσαλάτα, κλαμπ σάντουιτς, γεμιστό καρβέλι με αλλαντικά και κασέρια και πατατοσαλάτα ενώ για τα πιτσιρίκια υπήρχαν μπισκότα βουτύρου με χρυσή ζαχαρόπαστα, cake pops, σοκολατένιο κέηκ με βρώσιμη χρυσόσκονη και διάφορα άλλα γλυκάκια.







Η μικρή εορτάζουσα φορούσε την tutu που της έφτιαξα και είχε πρωτοβάλει στη βάφτισή της δύο μήνες πριν, συνδυασμένη με ένα ροζ κορμάκι και χρυσά γοβάκια. Στο κεφάλι της φορούσε μια κορδέλα φτιαγμένη και πάλι από εμένα, με ένα υπερμεγέθες, για το κεφαλάκι της pom-pon, που όμως της πήγαινε καταπληκτικά!




Λάτρεψα αυτό το πάρτι, το βρήκα πολύ κομψό και σικ στην επιλογή των χρωμάτων και του στολισμού του. Το χρυσό σε συνδυασμό με το ροζ είναι ένας χρωματικός συνδυασμός που πηγαίνει με πολλά θέματα αλλά πιστεύω πως με το αστέρι, απογειώθηκε. Τελικά μια μικρή ιδέα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μετατρέψει ένα πάρτι σε μια έκρηξη δημιουργικότητας για εμάς τις μαμάδες, δεν συμφωνείτε;  Κι όλα αυτά με όχι ιδιαίτερα μεγάλο κόστος αφού ούτε οι καιροί αλλά ούτε και ο χρόνος είναι σύμμαχοί μας. Απλά και μόνο με λίγη δημιουργική διάθεση και φαντασία, μπορούν να γίνουν μικρά θαύματα!

Και η τούρτα στο ίδιο θέμα φυσικά...
Σε λίγες μέρες ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τα έκτα γενέθλια της μικρής μου και το θέμα έχει ήδη επιλεγεί...Όσοι από εσάς με παρακολουθείτε στο Pinterest, θα το έχετε μάλλον μαντέψει - σε όλους τους άλλους, θα αποκαλυφθεί στην ανάρτηση που θα του αφιερώσω. Ως τότε, πολλές ζεστές καλημέρες, όπως οι ζεστές μέρες του γλυκού Σεπτέμβρη που διανύουμε!

2 σχόλια:

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...