29 Μαρτίου 2016

Giveaway - Ένα ξεχωριστό δώρο

Εμείς οι μαμάδες που έχουμε περισσότερα από ένα παιδάκια (εγώ έχω τρία!) έχουμε σίγουρα βιώσει κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και κυρίως μετά τον ερχομό του νέου μωρού, τα ανάμεικτα συναισθήματα που κατακλίζουν το πρωτότοκο παιδάκι μας. Ένα μείγμα από πρωτόγνωρα συναισθήματα για ένα μικρό παιδί, που έως τότε μονοπωλούσε την αγάπη και τη φροντίδα του μπαμπά και της μαμάς. Θα με αγαπάει ο μπαμπάς και η μαμά όπως πριν άραγε; Αυτή η ερώτηση είναι η πρώτη και βασικότερη που κάνει το πρωτότοκο παιδάκι στον εαυτό του...

Για να απαλύνουμε πολλές φορές εμείς οι γονείς, αυτά τα συναισθήματα του μεγαλύτερου παιδιού μας, αμέσως μετά τον ερχομό του νέου μωρού, φροντίζουμε να του αγοράσουμε ένα δώρο - ένα δώρο που υποτίθεται ότι το φέρνει το μωρό στο μεγάλο αδερφάκι του...Στο υπέροχο βιβλίο όμως της Μαριάννας Κουμαριανού με τίτλο "Ένα ξεχωριστό δώρο", που φέρει την εκπληκτική εικονογράφηση της Πωλίνας Παπανικολάου, το μεγάλο αδερφάκι είναι αυτό που θα θελήσει να προσφέρει ένα δώρο στο αδερφάκι του που έρχεται...
Το βιβλίο μας μιλάει για έναν πιτσιρικά που από μέρα σε μέρα περιμένει αδερφάκι...Κι όσο περιμένει τη μανούλα του να επιστρέψει από το μαιευτήριο, μένει στο μαγικό σπίτι του παππού και της γιαγιάς...Και γιατί το σπίτι του παππού και της γιαγιάς είναι μαγικό παρακαλώ; Μα γιατί πάντα στο σπίτι της γιαγιάς υπάρχουν ένα σωρό παράξενα αντικείμενα και γιατί ο παππούς πάντα έχει μια ιστορία για μέρη μακρυνά να μας πεί! Όσο λοιπόν περιμένει ο μικρός μας ήρωας, σκέφτεται πως θα ήταν ωραία να κάνει ένα δώρο στο νέο αδερφάκι του...ένα ξεχωριστό δώρο, που θα είναι μοναδικό και θα μυρίζει αγάπη...Και το καταφέρνει!

Το βιβλίο αυτό μας διδάσκει πως για να είναι ένα δώρο ξεχωριστό δεν χρειάζεται ούτε κόπος ούτε και πολλά χρήματα: μόνο μπόλικη φαντασία και αγάπη.

Κι επειδή σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο για κάθε παιδάκι που περιμένει ή μόλις απέκτησε αδερφάκι (και όχι μόνο!) να διαβάσει αυτό το τρυφερό βιβλίο, επικοινώνησα με τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και χάρη στην ευγενική προσφορά τους, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίτυπό του!

Τα βήματα για να συμμετέχετε στο giveaway είναι τα παρακάτω:
- Να κάνετε like στη νέα σελίδα του Crafts and me στο Facebook.
- Να κάνετε like στη σελίδα των εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ στο Facebook.
- Nα κοινοποιήσετε τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.
- Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 

1. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 29 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 15 Απριλίου.

2.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας.

3. Μπορείτε να συμμετέχετε μόνο ένα μόνο σχόλιο ανά προφίλ στο Facebook.

4.  Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση και μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί με update της παρούσας ανάρτησης μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

5. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με απάντηση στο σχόλιό του στο Facebook και θα πρέπει να απαντήσει εντός 7 ημερών από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί το όνομά του. Σε αντίθετη περίπτωση η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

6. Τα έξοδα αποστολής του βιβλίου βαρύνουν τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

 Καλή επιτυχία σε όλους!

UPDATE!



Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και νικήτρια αναδείχτηκε η

Flora Tzitzifa!

Συγχαρητήρια στην τυχερή!



2 σχόλια:

  1. Και εμεις περιμένουμε το τριτο μωράκι μας και το βιβλίο αυτό δίνει ακριβως το νόημα της αγάπης και της αδερφοσύνης. Ευχαριστουμε πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...