14 Ιουνίου 2010

Λίγο από όλα και μια ... βάφτιση!

Τους τελευταίους δυόμιση μήνες ήμουν "διακοπές" στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι της μαμάς μου. Είχα την ευκαιρία να δω αγαπημένα μου πρόσωπα, να κάνω δωράκια στα παιδιά τους και να γίνω ... νονά! Κι επειδή είναι πολλά αυτά που θέλω να σας δείξω, αρχίζω με τις tutus μου, που ομολογουμένως είχαν μεγάλη επιτυχία:
Έπειτα είχαμε πολλά νεογέννητα μωράκια-είτε φίλων και συγγενών δικών μου, είτε φίλων και συγγενών των φίλων μου. Μια πολύ όμορφη και πρακτική - αν και διόλου πρωτότυπη πλέον- ιδέα για δωράκι, είναι τα πασίγνωστα diaper cakes. Έκανα κι από αυτά κάμποσα:
Και βέβαια έγινα νονά! Βάφτισα το πιο ήσυχο μωράκι του κόσμου και νιώθω σαν είναι το τρίτο μου παιδάκι! Τον αγαπώ πάρα πολύ και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να είμαι κάτι παραπάνω από (καλή) νονά γι' αυτόν! Στα της βάφτισης: ο Απόστολος βαφτίστηκε την ίδια μέρα και έλαβε το ίδιο όνομα με τον -με μόλις ένα μήνα διαφορά- ξαδερφούλη του σ' ένα μικρό χωριό των Τρικάλων. Το θέμα της βάφτισης ήταν οι πειρατές και τα χρώματα γαλάζιο και λαχανί. Τα υλικά για τις μπομπονιέρες και τη διακόσμηση (προσκλητήρια δεν είχαμε για ειδικούς λόγους) τα προμηθευτήκαμε από τον Ναρλή, το ζαχαρόπλαστείο της γειτονιάς μου και το Jumbo.
Tα υπέροχα βιβλία ευχών μας τα έφτιαξε η Βίκυ, που αν και της τα ζήτησα τελευταία στιγμή, πρόλαβε να τα ετοιμάσει και τα έκανε ακριβώς όπως τα θέλαμε:
Για το τέλος κράτησα κάτι που έκανα για πρώτη φορά: μία πινιάτα! Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν το σχήμα της καθώς η κόρη μου για τα τέταρτα γενέθλιά της επέλεξε σαν θέμα το άλογο! Οπότε δυσκολεύτηκα λίγο για να την κατασκευάσω, όμως τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα όσο και η ζωγραφισμένη χαρά στα ματάκια της κόρης μου και τα χαρούμενα ξεφωνητά των παιδιών στο πάρτυ την ώρα που την "σπάσαμε", αντάμειψαν τους κόπους δύο ημερών δουλειάς!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Μάρη για το βραβείο φιλίας που μου χάρισε! Με τη σειρά μου θέλω να το χαρίσω σε όλες τις φίλες bloggers που διαβάζω και με διαβάζουν (αυτές ξέρουν ποιές είναι;-) ).


14 σχόλια:

  1. Τι να πρωροσχολιάσω???Όλα είναι υπέροχα. Έχεις ρίξει πολύ δουλειά και φαίνεται!!!Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τι να πρωτομιλήσω;;!! Όλα είναι υπέροχα! Χαίρεσαι να τα κοιτάς!! Και η πινιάτα τέλεια, αν και πολύ δύσκολη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Σοφία... πολυ ομορφη δουλεια.... μόλις το εντόπισα και μπήκε στα αγαπημενα... να χαίρεσαι τα παιδάκια της ζωή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταπληκτικά και τέλεια όλα, μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πωπώ όλα ειναι τελεια!! Πάντα άξια να είσαι!!!

    Πολύ μ'αρεσει ο συνδυασμός τυρκουαζ με λαχανί!

    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sofia είναι όλα υπέροχα πραγματικά! Έχεις απίστευτο ταλέντο και είσαι πήγη έμπνευσης! Μπράβο σου , καλή συνέχεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είναι όλα υπέροχα κι άλλο βραβείο για εσένα και το blog σου! (τι να κάνω μου δίνουν βραβεία και πρέπει κι εγώ να τα δίνω με την σειρά μου! φιλιά!
    http://www.tallamarh.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφες δημιουργίες!! Μπράβο σου!! Υπέροχα όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να λοιπον ο λογος της απουσιας σου τοσο καιρο!!!Δικαιολογημενη!Εφτιαξες τοσα υπεροχα tutus και τοσο ομορφα diaper cakes!!!Και το πιο σπουδαιο εγινες νονα!!!Παντα αξια και να σας ζησει ο μικρος πειρατης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλενάδα τέλεια όλα!!! Ουαου πότε ξεκουράζεσαι εσύ καλέ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω τώρα τα ειδα!!
    Μπραβο Σοφια!!
    ειναι όλα τελεια!
    Σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια! Ελπιζω να γεμισαν με ομορφες ευχες τα βιβλία σας!!

    ααα... και περιμενουμε μαθημα πινιατας!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...