11 Ιουλίου 2016

Giveaway - Πριγκιπικές Συνταγές

Σε ποιό πιτσιρίκι δεν αρέσει να ανακατεύεται στην κουζίνα όταν η μαμά του ετοιμάζει κάποια λιχουδιά! Για ένα παιδί το να ασχοληθεί με την παρασκευή ενός φαγητού/γλυκού είναι μια σειρά πραγμάτων που λατρεύει: θα αγγίξει την πρώτη ύλη, θα προσθέσει με αναλογία τα υλικά, θα τα μυρίσει, θα τα δοκιμάσει σίγουρα (μην μου πείτε ότι κι εσείς δεν γλύφατε τα απομεινάρια του υπολοίπου χυλού από το κέηκ-που-μόλις-μπήκε-για-ψήσιμο της μαμάς σας - και ήταν το καλύτερο μέρος της συνταγής αυτό, πάω στοίχημα!), μετά θα ψήσει/βάλει στο φούρνο/ανακατέψει κι όταν το ψήσιμο τελειώσει, θα στολίσει (αν πρόκειται για γλυκάκι) και γιατί όχι θα βοήθησει στο σερβίρισμα! Όλα είναι μέρος ενός είδους παιχνιδιού για το παιδί και επιπλέον του προσφέρουν τη χαρά της δημιουργίας αλλά και της ικανοποίησης ότι έκανε κάτι χρήσιμο. Κι επιπλέον είναι ο βοηθός της μαμάς!

Τι θα λέγατε λοιπόν, αν υπήρχε ένα βιβλίο με εύκολες συνταγές για να φτιάξετε, ειδικά με τις μικρές επίδοξες σεφ που αγαπούν να μπαίνουν στην κουζίνα; Ένα βιβλίο με όχι απλές συνταγές αλλά με συνταγές με τη λάμψη των πριγκιπισών. Η Χιονάτη, η Ραπουνζέλ και άλλες πολλές, σας παρουσιάζουν εύκολες, νόστιμες και υγιεινές συνταγές, τις οποίες δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να φτιάξετε καθώς κάθε συνταγή συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες αλλά και από κατατοπιστικές συμβουλές. Οι πιο λαχταριστές λιχουδιές βρίσκονται σε αυτό το μαγικό βιβλίο!


To βιβλίο "Πριγκιπικές Συνταγές" κυκλοφορεί από  τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κι εσείς έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δύο αντίτυπά του.

Τα βήματα για να συμμετέχετε στο giveaway είναι τα παρακάτω:
- Να κάνετε like στη σελίδα του Crafts and me στο Facebook.
- Να κάνετε like στη σελίδα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο Facebook.
- Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 

1. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Ιουλίου.

2.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας.

3. Μπορείτε να συμμετέχετε μόνο ένα μόνο σχόλιο ανά προφίλ στο Facebook.

4. Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση και μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί με update της παρούσας ανάρτησης μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

5. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απάντηση στο σχόλιό τους στο Facebook και θα πρέπει να απαντήσουν εντός 7 ημερών από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί το όνομά τους. Σε αντίθετη περίπτωση η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

6. Εάν οι νικητές είναι κάτοικοι Αττικής, θα παραλάβουν το δώρο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) ενώ εάν κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα, το δώρο τους θα αποσταλεί ταχυρομικά με έξοδα αποστολής των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

 Καλή επιτυχία σε όλους!

UPDATE!



Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και νικήτριες αναδείχτηκαν η

Stella Alexopoulou
και η 
Angela Oikonomou !

Συγχαρητήρια στις τυχερές!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...