20 Απριλίου 2016

Χειροποίητες λαμπάδες από την Ελένη

Πριν από μερικές μέρες σας μίλησα για τα χειροποίητα αντικείμενα και πόσο πολύ τα αγαπώ και πάντοτε τα προτιμώ. Σήμερα θα σας παρουσιάσω τη δουλειά μιας κοπέλας, που παρόλο που δεν έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά, εντούτοις θαυμάζω το ταλέντο της και φέτος την προτίμησα για τις πασχαλινές λαμπάδες  των τεσσάρων (ναι καλά διαβάσατε, τέσσερα έχω!) βαφτιστηριών μου!

Την Ελένη λοιπόν, τη "γνώρισα" μέσω διαδικτύου όταν ακόμη είμασταν και οι δύο στην Κώ - τότε που μαζί με το συζυγό της εκείνη - οικογενειακώς εμείς, είχαμε μετακομίσει λόγω μετάθεσης εκεί. Δεν καλοθυμάμαι από που είχαμε γνωριστεί (νομίζω μέσα από ένα forum για γονείς που τότε επισκεπτόμουν πολύ συχνά)...Είχαμε λοιπόν ανταλλάξει λίγες κουβέντες τότε αλλά δεν βρεθήκαμε ποτέ...Δεν θυμάμαι το γιατί...Ύστερα εμείς επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη και μετά από λίγο καιρό επέστρεψε και η Ελένη με τον σύζυγό της...Η καθημερινότητα και το τρέξιμο δεν μου άφησαν, η αλήθεια είναι, πολύ ελεύθερο χρόνο για πολλά-πολλά κι έτσι, δεν συναντηθήκαμε ποτέ, παρόλο που δεν μένει η μία μακρυά από την άλλη...Και ξαφνικά πέρσυ ανακαλύπτω πως, εκτός των άλλων υπέροχων πραγμάτων με τα οποία καταπιάνεται η Ελένη (στολισμούς και επιμέλεια γάμων και βαφτίσεων, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, γούρια κλπ), φτιάχνει μερικές από τις πιο όμορφες και κομψές πασχαλινές λαμπάδες που έχω δει ποτέ μου. Κι επειδή πέρσυ, λόγω ενός μπερδέματος, δεν κατάφερα να επιλέξω τις δικές μας από μέσα από την εξαιρετική συλλογή της, φέτος φρόντισα τις ζητήσω νωρίς νωρίς και να τις έχω στην πόρτα μου, πανέμορφες και αμπαλαρισμένες σε απίθανες και προσεγμένες συσκευασίες...





Μπορείτε να δείτε τη δουλειά της Ελένης στη σελίδα της στο Facebook Eleni's Creations - μεταξύ των λαμπάδων θα βρείτε και μια ιδέα για δωράκι για το νονό ή τη νονά και όχι μόνο: πολύχρωμα και μυρωδάτα σαπουνάκια μέσα σε όμορφα βαζάκια!
 
Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε κι όπου κι αν αποφασίσετε να πάτε το Πάσχα, που φέτος συμπέφτει με την Πρωτομαγιά, να περάσετε όμορφα! Η Άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και μας περιμένει να την υποδεχτούμε!

Καλή Ανάσταση και Ανάταση ψυχής σε όλους μας!


Σημείωση: Όλες οι φωτογραφίες είναι από την προσωπική σελίδα με τη δουλειά της Ελένης στο Facebook, Eleni's Creations.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...