02 Νοεμβρίου 2016

Ladybug tutu set


Μπήκε λοιπόν και ο Νοέμβριος και ήδη πολλές bloggers έχουν αρχίσει μπαίνουν σε κλίμα Χριστουγέννων, νωρίτερα φέτος από κάθε άλλη χρονιά. Επειδή για εμένα είναι όντως λίγο νωρίς κι επιπλέον επειδή ναι μεν κάνω τα σχέδιά μου για τα Χριστούγεννα αλλά έχω ακόμη πολλές αναρτήσεις που χρωστάω, θέλω να σας πάω αρκετά πίσω, προς τις αρχές Ιουλίου και να σας δείξω το σετάκι που έφτιαξα για τη βάφτιση της μικρής Λαμπρινής.
 
Τι πιο ταιριαστό για τη μικρούλα με το πασχαλινό όνομα από το να ετοιμάσει η μαμά της η Στέλλα μια βάφτιση με θέμα της την πασχαλίτσα ή αλλιώς ladybug! Από τα προσκλητήρια μέχρι τα γλυκά (κόκκινα κωκ με μαύρες βούλες, πραγματικά ευφάνταστα και πεντανόστιμα!) όλα είχαν κόκκινες και μαύρες πινελιές. 
Σκεπτόμενη τί δώρο να της χαρίσω, κατέληξα πολύ εύκολα και αφού πρώτα το πρότεινα στη μαμά της, να της ετοιμάσω ένα σετ πασχαλίτσα για να φορέσει πριν κάνει το μεγάλο μπλουμ στην κολυμπήθρα! Το σετάκι αποτελούνταν από μία ολοκόκκινη tutu φουστίτσα με μεγάλες μαύρες βούλες φτιαγμένες από σκληρή τσόχα, μια μαύρη κορδέλα για τα μαλλιά με κόκκινο-μαύρο τριαντάφυλλο και φτερά μαραμπού κι ένα ζευγάρι barefoot μαύρα σανδαλάκια με κόκκινα τριαντάφυλλα, τα πρώτα barefoot που έχω φτιάξει! Η μαμά της, της αγόρασε κι ένα κόκκινο κορμάκι και τελικά το σύνολο έφερνε εκτός από πασχαλίτσα, σε σπανιόλα χορεύτρια όμως καθόλου δεν μας πείραξε αυτό!

Εκτός από τις δικές μου φωτογραφίες, αυτές που συνήθως τραβάω με το που ολοκληρώνω την κάθε κατασκευή μου, αυτές που απεικονίζουν στολισμό της βάφτισης αλλά και αυτές που απεικονίζουν τη Λαμπρινή, ανήκουν στη μαμά της και την ευχαριστώ πολύ που μου τις παραχώρησε για να τις δημοσιεύσω στο blog γιατί τις λάτρεψα αφού μοιάζουν τόσο ρομαντικές και παραμυθένιες. 
 

Μικρή γλυκούλα Λαμπρινή, σου εύχομαι να είσαι πάντα το πιο χαμογελαστό και χαρούμενο πλασματάκι, όπως είσαι τώρα δηλαδή!

 

1 σχόλιο:

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...