07 Νοεμβρίου 2016

Γεννητούρια και βαφτίσια είναι πάντα αφορμή για κατασκευές!

Είναι αρκετά δύσκολο με τα ωράρια εργασίας και τις οικογενειακές υποχρεώσεις να προλαβαίνω να ανεβάζω τις αναρτήσεις μου εγκαίρως, το έχετε καταλάβει νομίζω. Προσπαθώ βέβαια και κάποιες φορές κάτι καταφέρνω. Τις περισσότερες όμως αναρτήσεις μου τις διαβάζετε αρκετά ετεροχρονισμένα και ίσως είναι και εντελώς ανεπίκαιρες σε σχέση με την εποχή που διανύουμε. Θα ήθελα πολύ να έχω περισσότερο χρόνο για να κάνω κατασκευές, για να δοκιμάσω καινούργια πράγματα, για να τραβάω καλύτερες φωτογραφίες (ούτε τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής μου δεν ξέρω ακόμη κι ας την έχω 4 χρόνια), για να ανεβάζω πιο συχνά αναρτήσεις με όσα φτιάχνω, για να διοργανώνω διαγωνισμούς, για να σας δείχνω τις εικόνες από τις πολλές εκδρομές που πάμε οικογενειακώς…Θα ήθελα να αναβαθμίσω ακόμη και την εικόνα του Crafts and me, να το κάνω πιο μοντέρνο και ευπαρουσίαστο…Να γίνω μία κανονική blogger βρε αδερφέ…Αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι αμείλικτος και το 24ώρο δεν μου φτάνει ποτέ…

Αυτή ήταν μια εξομολόγηση των σκέψεων που τριγυρίζουν στο κεφάλι μου αρκετά συχνά, κυρίως όταν βλέπω τα στατιστικά του blog (όσο κι αν λέμε ότι δεν μας νοιάζει, ε λιγάκι μας νοιάζει πώς να το κάνουμε, γιατι αν δεν μας ένοιαζε θα είχαμε ιδιωτικό blog) αλλά και ένας πρόλογος για να σας δείξω κάποια πραγματάκια που έφτιαξα το καλοκαίρι!

Η Έλσα, μαμά της Σόνιας που είναι φίλες με την κόρη μου, έγινε νονά μιας μπεμπούλας και μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τα της βάφτισης. Έτσι φτιάξαμε -μαζί παρακαλώ- τα μαρτυρικά-βραχιολάκια και τις μπομπονιέρες-δωράκια για τα παιδάκια. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία καθώς μέσα σε ένα διωράκι περίπου, κάπου ανάμεσα σε καφεδάκι και κους-κους, ετοιμάσαμε 50 μαρτυρικά και 30 χωνάκια με σαπουνόφουσκες, ανεμόμυλους, μολύβια και smarties. Δεν τα πήγαμε και άσχημα, έτσι;
Η Όλγα ήταν η τυχερή νικήτρια που κέρδισε την κορδέλα για τα μαλλιά από τσόχα στο διαγωνισμό του Let's blog party που διοργάνωσαν η Κάλη και η Κατερίνα από το Ανθομέλι. Αφού επέλεξε τα χρώματα, μου ζήτησε αν θα μπορούσα, μαζί με την κορδέλα, να της ετοιμάσω και μια tutu για να φορέσει η κορούλα της στα γενέθλιά της που πλησίαζαν. Φυσικά την έφτιαξα με μεγάλη μου χαρά, ώστε να την έχει εγκαίρως η μικρή. 

Η χαρά μου όμως έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν η Όλγα, που αν και Θεσσαλονικιά μένει σε άλλη πόλη, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία αυτή συναντηθήκαμε για καφεδάκι και γλυκάκι! Και βέβαια κρατάμε ακόμη την επαφή, όσο μπορούμε τουλάχιστον! Η Όλγα τέλος προθυμοποιήθηκε και μας ετοίμασε την playlist με τα γαλλικά τραγούδια για το Paris Party της μεγάλης μου κόρης, η οποία επισφράγισε το ομολογουμένως επιτυχημένο party μας!
Η Κατερίνα, πρώην συνάδελφος στη δουλειά μου, έγινε για πρώτη φορά μανούλα μιας μικρής κουκλίτσας και φυσικά δεν θα μπορούσα παρά να της ετοιμάσω ένα δωράκι από τα χεράκια μου. Μία tutu ροζ-κίτρινη και μία ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά από τσόχα σε αυτά τα καραμελένια χρώματα που θαρρώ πως ταιριάζουν και στις δύο. Μαζί της αγόρασα κι ένα φορμάκι ταιριαστό στα χρώματα, αφού την tutu θα αργήσει λιγάκι για να την φορέσει – όταν το κάνει όμως, δεν θα θέλει να την βγάλει!
Σας φιλώ και μπορώ να πω με σιγουριά πως η επόμενη ανάρτηση θα είναι Χριστουγεννιάτικη και στην ώρα της, χοχοχο!!!


 

3 σχόλια:

  1. Σοφια αυτο που μ αρεσει σε εσενα ειναι η δημιουργικοτητα,η απλοτητα,η γενναιοδωρια αλλα και η μνήμη των φιλων .....Ειδα ξανα τις φωτο,και θυμηθηκα ποσο πολυ χαρηκαμε την κορδελα και την τουλενια σου φουστιτσα στε γενεθλια της κορης μου...
    Να σαι παντα μια γνησια Σαλονικιά crafter,blogger και μαμα!!
    Καλη ανταμωση και φιλια πολλα στην πατριδα!
    Ολγα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο όμορφες όλες οι δημιουργίες σου!
    πολλά συγχαρητήρια!
    κ αυτές οι τουτου....μακάρι να είχα κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΝΘΥΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΤΗΝ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΔΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ,ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...