18 Δεκεμβρίου 2014

Guest post - Marianna from 365 DAYS OF BLISS

Σήμερα έχω μία καλεσμένη στο "σπιτικό" μου. Μία πολύ αξιόλογη blogger, μία εξαιρετικά ταλαντούχα φωτογράφο με εξαίρετο λόγο, μία πολύτεκνη μανούλα...την Μαριάννα από το 365 days of bliss. Είμαι σίγουρη ότι τη γνωρίζετε μια και ο μαγικός φακός της απαθανατίζει με τρόπο μοναδικό τις στιγμές της οικογένειάς της και της καθημερινότητάς της αλλά και τις μικρές όμορφες στιγμές όλων μας μέσα από τα πρωτότυπα photoshoots που οργανώνει. Επειδή εκείνη ζει στην Αττική κι εγώ στη Θεσσαλονίκη είναι κομματάκι δύσκολο να λάβουμε κι εμείς οικογενειακώς μέρος σε ένα από τα προαναφερόμενα photoshoots της. Έτσι σκεφτήκαμε να βάλει η κάθεμια "κατιτί" και να γίνει μια όμορφη φωτογράφηση. Η Μαριάννα έβαλε το ταλέντο της στη φωτογραφία και τα πανέμορφα μοντέλα της-τις κόρες της. Εγώ έβαλα τις tutus μου...
Ας αφήσω όμως το λόγο και τις εικόνες της Μαριάννας να τα πουν καλύτερα...


Είναι μέρες τώρα που η Σοφία από το Crafts & me έφτιαξε για τα κορίτσια αυτές τις υπέροχες  tutu skirts. Οι μικρές μου σουσούδες τις έβλεπαν καιρό και τις ζητούσαν. Φαίνεται ότι είναι το απαραίτητο συστατικό κάθε ντουλάπας για dress up games, ή αλλιώς για θεατρικό παιχνίδι μεταμφιέσεων. Εμείς μπήκαμε για τα καλά σε αυτή την ηλικία και οι μεταμφιέσεις με ρόλους είναι στα φόρτε τους εδώ στο σπίτι.
Επίσης, λατρεύουμε το μπαλέτο και δεν γίνεται μικρά μπαλαρινάκια να στροβιλίζονται χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τις πήραμε λοιπόν στο μάθημα του μπαλέτου & τις φωτογραφίσαμε όπως τους άξιζε.
(Πολλές πολλές ευχαριστίες στην δασκάλα μας για την βοήθεια)
Εννοείται ότι η Σοφία έφτιαξε και για την τρίτη σουσού φούστα, μα εκείνη δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσει να την φωτογραφίσω. 
Όποιος έχει προσπαθήσει να φωτογραφίσει δίχρονα, καταλαβαίνει.





 

Τα κορίτσια δεν θέλουν να τις βγάλουν από πάνω τους.
Είναι απίστευτο το πώς κάτι τόσο απλό μπορεί να κάνει δυο μικρές σουσούδες τόσο χαρούμενες. Αν έχετε και εσείς ένα μικρό κοριτσάκι με το μικρόβιο του μπαλέτου, ή που απλώς του αρέσει να στροβιλίζεται με χορευτικές κινήσεις & ψάχνετε δώρο για τις γιορτές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σοφία εδώ.
 Εμείς την ευχαριστούμε θερμά.

Κι εγώ σ΄ευχαριστώ Μαριάννα μου! Εσύ και "οι σουσούδες" σου είστε καταπληκτικές!

5 σχόλια:

  1. Τι υπεροχο ποστ!!! Και τι υπεροχες tutu και τι ομορφα μοντελακια- μπαλαρινακια :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφη συνεργασία!!! Πολύ ιδιαίτερη και το αποτέλεσμα πανέμορφο! Πράγματι η Μαριάννα κάνει φανταστική δουλειά και είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος απ όσο κατάλαβα από το λίγο που την γνώρισα από κοντά και φυσικά από το blog της. Αλλά και οι τουτού σου Σοφία μου πανέμορφες!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ τωρα τι να πω για αυτες τις τουτου?
    Να πω καλυτερα για την δικιά μας που ΝΑΙ Σοφία η Φέλια την φοράει ακομα!!!!
    Υπέροχη η δουλειά σου Σοφάκι μου!!!!
    Αλλά και οι φωτο τελειες!!!
    Πολλά φιλάκια κοριτσάκι μου! Να περασετε υπεροχα τις μερες αυτες! Πολλά φιλάκια στα κουκλιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφες οι τουτου αλλά και οι μικρές σουσούδες τις έκαναν να φαίνονται ακόμα πιο όμορφες!!!!
    Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες φούστες και αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο μέσα από τη φωτογραφική ματιά της Μαριάννας.
    Καλές γιορτές Σοφία μου! Να τα περάσεις πανέμορφα!
    Ασπασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...