30 Ιουνίου 2014

Όλα για το τέλειο πάρτυ στο νέο τεύχος του Cook, Craft, Create

Το πολυπόθητο καλοκαιράκι φαίνεται πως ήρθε επιτέλους για φέτος και μαζί του υποδεχόμαστε και το νέο τεύχος του δωρεάν διαδικτυακού περιοδικού Cook, Craft, Create. Από το εξώφυλλό του κιόλας, είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι προκειται για ένα άκρως καλοκαιρινό τεύχος και όχι μόνο: αυτή τη φορά θα σας δώσουμε ιδέες για πάρτυ-από πινιάτα μέχρι διακόσμηση πάρτυ, από πρωτότυπες ιδέες για συσκευασίες δώρου μέχρι λαχταριστά γλυκά, από ιδέες ραπτικής μέχρι tips για το τέλειο πάρτυ...κι ένα σωρό άλλα!
Όσοι με διαβάζουν ξέρουν πόσο λατρεύω τα παιδικά πάρτυ - να τα οργανώνω, να ετοιμάζω στολισμό και δωράκια, να πειραματίζομαι με νέες λιχουδιές- κι όλα αυτά πάντα σε ένα θεματικό πλαίσιο. Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω, ξέρω όμως ότι λατρεύω να το κάνω. Επέλεξα λοιπόν να ετοιμάσω γι' αυτό το μήνα, τα λαχταριστά και μοναδικά cake pops που λάτρεψαν τα δικά μου παιδιά αλλά και τα παιδάκια που τα έχουν δοκιμάσει στα πάρτυ μας!
Το νέο τεύχος του Cook, Craft, Create θα το βρείτε φυσικα εδώ και στη σελίδα στο Facebook εδώ ενώ για όσους αγαπούν Pinterest σας έχω νέα: ελάτε στον πίνακα του περιοδικού εδώ.

Και βέβαια μην ξεχνάτε και τη στήλη guest writer που σας δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή στο περιοδικό.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι με καλή παρέα και διάθεση για ανεμελιά!






2 σχόλια:

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...