30 Μαρτίου 2014

Κορδέλες για τα μαλλιά από τσόχα και άλλα ... που έπονται!

Ο τελευταίος μήνας βρίσκει τις μέρες μου πολύ γεμάτες-ετοιμασίες για βαφτίσια μωρών δικών μου ανθρώπων, για τα γενέθλια των παιδιών μου, για ένα bazaar, για μια φωτογράφιση (θα σας μιλήσω γι' αυτά άλλη στιγμή)... Είναι πάντως ωραίο να νιώθει κανείς πως έχει πράγματα όμορφα να φτιάξει με τα χέρια του. Πράγματα που και οι άλλοι άνθρωποι εκτιμούν. Είναι εξίσου ωραίο να γνωρίζει ανθρώπους (κι όχι απαραίτητα "από κοντά") που έχουν μεράκι, ταλέντο αλλά και επαγγελματισμό σε ό,τι κάνουν. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η Αθηνά, από την οποία προμηθεύτηκα αυτές τις απίθανες τσόχες.
 
Η φωτογραφία αδικεί πραγματικά τα χρώματα. Όσο για την ποιότητα, ε νομίζω ότι όσοι έχουν πάρει κάτι από την Αθηνά ξέρουν...Κι εγώ που κάποτε σας έλεγα ότι δυσκολεύομαι να βρω καλή ποιότητα τσόχας στην αγορά, ε δεν θα το ξαναπώ, αφού πιά, ξέρω που να απευθυνθώ!
Με αυτές τις απίθανες τσόχες λοιπόν, έφτιαξα τρεις κορδέλες για τις κορούλες μιας φίλης (η μικρότερη μόλις πέντε μηνών!). Μου είχε ζητήσει να τις ετοιμάσω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η αλήθεια είναι πως το αμέλησα...Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να την αποζημίωσε!
Οι κορδέλες είναι αρκετά εύκολο να φτιαχτούν καθώς στο youtube υπάρχουν πάμπολλα αναλυτικότατα βιντεάκια όπως για παράδειγμα αυτό. Αν πιάνουν τα χέρια σας, είναι και μια καλή ιδέα για δωράκι στη βαφτιστήρα τώρα που πλησιάζει και το Πάσχα...Μπορείτε ακόμη να την φτιάξετε και να την βάλετε επάνω στη λαμπάδα της...νομίζω ότι δεν θα απογοητευτεί!
 
Για να περιαυτολογίσω λίγο: μου αρέσουν πολύ τα πράγματα με τα οποία καταπιάνομαι...Μπορεί να μην έχω διευρύνει τον "ορίζοντα" των δημιουργιών μου (κι αυτό έγινε σκόπιμα) όμως θέλω όσα κάνω να είναι το δυνατόν ολοκληρωμένα και όσο γίνεται πιο όμορφα. Να αρέσουν και σε αυτόν που τα ζητά αλλά και σε αυτόν που θα χαριστούν...Χρόνος δεν υπάρχει πάντα διαθέσιμος βέβαια, αλλά, όπως συμβαίνει και με άλλες μανούλες, δεν με πειράζει να στερηθώ λίγο ύπνο για να ασχοληθώ με τις δημιουργίες μου αφού είναι κάτι που πραγματικά με χαλαρώνει.
Σας στέλνω τα φιλιά μου και τις ευχές μου για να περνάτε καλά...Οι επόμενοι μήνες θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέροντες, ακόμη πιο πλήρεις. Ανυπομονώ!



3 σχόλια:

  1. Σοφάκι μου, είσαι όντως μια δημιουργική προσωπικότητα και φυσικά με ότι πιαστείς το κάνεις πολύ καλά. Εγώ θα σου ευχηθώ τους επόμενους μήνες (που θα είναι πολύ γεμάτοι) να δώ πολύ Σοφία σε ότι κάνεις και την επιτυχία, την έχεις στο τσεπάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφάκι μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα έγραψες! Ειλικρινά!
    Χαίρομαι που σου άρεσε η τσόχα και ξετρελάθηκα με όσα έφτιαξες! Μπράβο!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...